Geplaatst op Geef een reactie

Blaffende hond stoppen

Puppy gromt
Als je puppy gromt, kan dat zijn omdat hij je iets probeert te vertellen. Misschien heeft hij honger of wil hij spelen. Of misschien is hij het gewoon zat om je te horen praten. In elk geval is het belangrijk om te luisteren naar wat je puppy zegt. Misschien probeert hij je ergens voor te waarschuwen. Als hij bijvoorbeeld gromt als iemand aan de deur komt, kan dat zijn omdat hij aanvoelt dat de persoon een vreemde is. Door naar het gegrom van je puppy te luisteren, kun je veel te weten komen over wat hij denkt en voelt. En wie weet, misschien kun je zelfs begrijpen wat hij zegt.

Honden straffen
Honden zijn de beste vriend van de mens, maar soms kunnen ze een beetje te vriendelijk zijn. Als je hond overmatig blaft, zijn er een paar dingen die je kunt doen om het lawaai te helpen stoppen. Probeer eerst uit te zoeken wat de oorzaak is van het blaffen van je hond. Als ze zich vervelen, probeer ze dan wat speelgoed te geven of een wandeling met ze te maken. Als ze bang of angstig zijn, probeer ze dan te troosten of ze te desensibiliseren voor de dingen die hun blaffen triggeren. Als al het andere faalt, kun je altijd de ouderwetse methode proberen door je hond te straffen door ze uit te schelden of in time-out te stoppen. Het is echter belangrijk te onthouden dat honden geen mensen zijn en dat straffen alleen als laatste redmiddel gebruikt mag worden. Honden blaffen om vele redenen, en vaak zal straffen het probleem alleen maar erger maken. Met een beetje geduld en begrip moet je in staat zijn een manier te vinden om het buitensporige blaffen van je hond te stoppen.

Anti blaf apparaatBlaffende hond stoppen

Stop Barking Dog is de naam van een anti-blaf apparaat dat ontworpen is om je hond te leren op te houden met blaffen. De Stop Barking Dog is een harnas dat aan de halsband van je hond bevestigd wordt en een klein kastje heeft dat een luid, doordringend geluid uitspreekt telkens wanneer je hond blaft. De Stop Barking Dog is op geen enkele manier schadelijk voor je hond, maar het harde geluid zal hem doen opschrikken en hem effectief trainen te stoppen met blaffen. De Stop Barking Dog is een gemakkelijk te gebruiken en effectieve manier om je hond te trainen op te houden met blaffen.

Puppy bench
Hier is de Puppy Bench! De perfecte oplossing voor die vervelende kleine hondjes die maar niet ophouden met blaffen. Zet je hond gewoon op de bank en ze zullen het te druk hebben met hun evenwichtsoefeningen om nog geluid te maken. De Puppy Bench is ook ideaal voor als je even een pauze van je harige vriend nodig hebt – zet ze gewoon op de bank en geniet van wat rust en stilte. Bestel je Puppy Bench vandaag nog!Hond blaffen afleren met clicker
Zoals elke hondenbezitter weet, is een van de belangrijkste commando’s om een pup te leren “stil” Een hond die voortdurend blaft kan hinderlijk zijn voor zowel zijn eigenaar als voor de buren. Gelukkig is er een relatief eenvoudige manier om een hond te trainen op commando te blaffen met behulp van een clicker. Stop eerst de clicker in je zak en wacht tot je hond begint te blaffen. Zodra hij dat doet, druk je op de knop van de clicker en geef je je hond een traktatie. Herhaal dit proces verschillende keren tot je hond de klik associeert met het krijgen van een smakelijke traktatie. Als je hond eenmaal consequent reageert, kun je beginnen het commando “stil” te geven voor je op de knop van de clicker drukt. Met een beetje geduld en oefening zul je je harige vriend kunnen leren alleen te blaffen wanneer jij dat wilt.

Blaffende hond buren
Heb je ooit een buurman gehad wiens hond maar niet wilde ophouden met blaffen? Het kan heel vervelend zijn, vooral als je probeert wat te slapen of je op je werk te concentreren. Maar voordat je tegen je buurman gaat klagen, zijn er een paar dingen die je kunt doen om te proberen het blaffen te stoppen. Ten eerste, zorg ervoor dat de hond voldoende beweging heeft. Een vermoeide hond is veel minder geneigd te blaffen. Je kunt ook proberen de hond een speciale traktatie of speeltje te geven dat alleen tevoorschijn komt als het stil is. Dit zal de hond helpen stil zijn te associƫren met het krijgen van een beloning. Tenslotte, als al het andere mislukt, kun je altijd proberen met je buurman over het probleem te praten. Misschien zijn ze zich er niet eens van bewust dat hun hond zo luidruchtig is!

Hond afleren blaffen naar andere honden
Als je hond de gewoonte heeft om naar andere honden te blaffen, zijn er een paar dingen die je kunt doen om er een eind aan te helpen maken. Een manier om het blaffen van je hond te helpen verminderen is hem voldoende lichaamsbeweging te geven. Een vermoeide hond zal minder snel geneigd zijn te blaffen. Een andere manier om het blaffen van je hond te helpen verminderen is te werken aan gehoorzaamheidstraining. Een hond die basiscommando’s als zit, blijf en kom kent, zal minder snel overmatig blaffen. Zorg er ten slotte voor dat je je hond consequent beloont voor goed gedrag en niet beloont als ze blaffen. Met een beetje geduld en inspanning kun je helpen een eind te maken aan het buitensporige blaffen van je hond.

Blaffende hond stoppen

Puppy blijft piepen
Ik was laatst met mijn hond aan het wandelen toen ze plotseling begon te piepen. Ik dacht dat ze misschien gewond was, maar toen besefte ik dat ze gewoon mijn aandacht probeerde te trekken. Ze wilde dat ik ophield met blaffen naar de andere honden! Puppy’s zijn soms zo grappig. šŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.